RADIANCE – reclaiming sexuality

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
295

Lieve sister, welkom in RADIANCE!!! 

We gaan een sacred journey back home maken <3 en ik ben beyond excited om jouw host hierin te mogen zijn.

Met dit programma wil ik jou helpen om jouw sensualiteit & seksualiteit te re-claimen zodat jij de Stralende Vrouw kunt worden die je in essentie bent. 

Ik heb hierbij 1 doel, en dat is dat jij straks een nieuwe definitie kunt maken van jouw sensualiteit & seksualiteit. Dat is dat jij straks het gevoel hebt dat jouw sensualiteit en seksualiteit van JOU zijn. Dat je hier niets of niemand voor nodig hebt, behalve jouw prachtige zelf. 

En dat deze intieme relatie met jezelf het begin mag zijn van een leven gevuld met pleasure, fun, liefde, overvloed en eigenlijk gewoon ALLES wat jouw hartje begeert. 

Velen van ons zijn opgegroeid in een maatschappij die niet alleen de sacredness uit seks heeft gehaald, maar die ons ook nog eens van alles en nog wat heeft opgelegd over ONZE sensualiteit en seksualiteit en over ONZE lichamen. Ik vind het tijd om dit verhaal te gaan herschrijven, voor mijzelf en alle vrouwen voor en na mij, en dat is wat jij ook mag gaan doen op een authentieke manier die voor jou goed voelt. Jouw lichaam is een tempel. En een tempel zou geen tempel zijn zonder kaarsje, oftewel een brandend vuurtje. Dus, laten we het vuurtje in jou weer gaan aanwakkeren 😉

Hier, in RADIANCE, mag jij volkomen jezelf zijn en met liefde, vriendelijkheid en nieuwsgierigheid een nieuwe ontdekkingsreis naar jezelf beginnen. Een reis waarin je niemand anders hoeft te worden, maar je Stralende Zelf. 

Waarom? Omdat een vrouw die AAN staat is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ze is ook nog eens een ENORME winst voor haar community, haar sisters, haar kinderen, haar partners, haar collega’s. Letterlijk iedereen wint wanneer een vrouw in haar kracht staat. Zoals Mama Gena zegt: women are the greatest untapped natural recourse on the planet! Wow, let that sink in. 

Vrouwen zijn de grootste on-aangeboorde natuurlijke energiebron op deze aarde. Ik geloof hier heilig in omdat ik letterlijk heb gezien hoe vrouwen mijn praktijk weer uitlopen en de wereld een mooiere plek maken. 

Ik wens jou veel plezier en succes met deze cursus <3